Sofralarınıza Lezzet Katar
İçindekiler
İçindekiler: Pastörize inek sütü, peynir mayası, tuz, stabilizatör (Kalsiyum Klorür), renklendirici (E160a-Alfa,Beta-Gama-Karoten), koruyucu (E200-Sorbik Asit, E202-Potasyum Sorbat), starter kültür ve emülsifiye edici tuz (E452-Poli Fosfat, E340-Potasyum Ortafosfat, E339-Sodyum Ortafosfat, E331-Sodyum Sitrat) içerir.Kuru maddede en az % 25 süt yağı içerir. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P. NO) ambalajın üzerindedir.
Enerji | Yağ(g) | Doymuş Yağ(g) | Karbonhidrat (g) | Şeker (g) | Protein (g) | Tuz (g) | Kalsiyum (mg) | Fosfor (mg) |
(kJ/kcal) 1104/265,6 | 19,3 | 13,1 | 0,3 | 0,3 | 22,6 | 2,2 | 700 | 500 |
Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir
.
Son tüketim tarihi, üretim tarihinden itibaren +2°C ile +4°C'de muhafaza edilmek şartı ile belirlenmiştir.
Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi ambalajında muhafaza edebilirsiniz. Son tüketimden önce tüketiniz.
Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir.
Yüzde yüz inek sütünden üretilmektedir. Kaşar Peynirine göre daha yağlı ve yumuşak bir yapısı bulunmaktadır.
Tost içinde uygun erime özelliği ile lezzetli ürünler oluşmaktadır. Kimi bölgelerde tost peynirine Eritme Peyniri de denir.
Vakumlu ambalajlarda satışa sunulmaktadır. Diğer peynir ürünlerine göre kalsiyum yönünden daha zengindir.