Sofralarınıza Lezzet Katar
İçindekilerPastörize inek sütü, peynir mayası ve tuz. Kuru maddede süt yağı oranı en az % 45, tuz oranı en çok % 3. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P. No) ambalajın üzerindedir.
Enerji | Yağ(g) | Doymuş Yağ(g) | Şeker (g) | Protein (g) | Tuz (g) | Kalsiyum (mg) | Fosfor (mg) |
(kJ/kcal) 393/1644 | 23 | 0 | 0 | 1,6 | 0 | 785 | 500 |
Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.
Son tüketim tarihi, üretim tarihinden itibaren +4°C ile +6°C'de muhafaza edilmek şartı ile belirlenmiştir.
Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı kendi ambalajında muhafaza edilmelidir. Son tüketim tarihinden önce tüketiniz.
Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir.
Pastörize inek sütünden üretilen kaşar peyniri vakumlu ambalajlarda piyasaya sürülmektedir.
Vakumlu ambalajlarda piyasaya sürülmektedir. İçerdiği yüksek oranda süt ile sağlıklı beslenmeyi destekler.
Vakumlu ambalajlarda piyasaya sürülmektedir. Başta kahvaltıların ve diğer öğünlerin vazgeçilmez lezzetidir.
Vakumlu ambalajlarda piyasaya sürülmektedir. Başta kahvaltıların ve diğer öğünlerin vazgeçilmez lezzetidir.
Pastörize inek sütünden üretilen 250 gr dilimli kaşar peyniri koruyucu atmosferde vakumlanarak piyasaya sürülür.
Pastörize inek sütünden üretilen 500 gr dilimli kaşar peyniri, koruyucu atmosferde vakumlanarak piyasaya sürülmektedir.