Olgunlaştırılmış Klasik Peynir

Olgunlaştırılmış Klasik Peynir

Sofralarınıza Lezzet Katar

İçindekiler

Pastörize inek sütü, peynir mayası ve tuz. Kuru maddede süt yağı oranı en az 45, tuz oranı en çok % 6,5. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P. No) ambalajın üzerindedir. 

100 (g) için
Enerji Yağ (g) Doymuş Yağ (g) Karbonhidrat (g) Şeker (g) Protein (g) Tuz (g)
(kJ / kcal)
1318/318
27,5 17,5 0,0 0,0 17,7 3,0

Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.

Buzdolabı

Son tüketimden önce tüketiniz.

+ 2 ° C ile + 4 ° C'de muhafaza edilmek şartı ile ilgili. 

saat

Ürünü Ambalajında Saklıdır.

Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi  ambalajında taşıma içerir. Son tüketimden önce tüketiniz.

ambalaj
dikkat

Alerjen Uyarısı

Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir. 

Gramajlar

Klasik Beyaz Peynir / 200-300gr

Klasik Beyaz Peynir / 200-300gr

Klasik beyaz peynir vakumlu ambalajlarda satışa sunulmaktadır. Dağılmayan ve küçük çaplı gözenekli yapısı bulunmaktadır.

Klasik Beyaz Peynir / 500-600gr

Klasik Beyaz Peynir / 500-600gr

1 kilogram klasik peynir için 8 kg süte ihtiyaç duyulmaktadır. Tamamen doğal üretilir ve bir kültür ilavesi içermez.

Klasik Beyaz Peynir / 18 Kg.

Klasik Beyaz Peynir / 18 Kg.

18 kg tenekelerde satışa sunulmaktadır. En az 90 gün olgunlaştırılarak piyasaya sürülmektedir.