Sofralarınıza Lezzet Katar
İçindekilerPastörize inek sütü, peynir mayası ve tuz. Kuru maddede süt yağı oranı en az % 45, tuz oranı en çok % 6,5. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P. No) ambalajın üzerindedir.
100 (g) için | ||||||||
Enerji | Yağ (g) | Doymuş Yağ (g) | Karbonhidrat (g) | Şeker (g) | Protein (g) | Tuz (g) | ||
(kJ / kcal) 1318/318 | 27,5 | 17,5 | 0,0 | 0,0 | 17,7 | 3,0 |
Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.
+ 2 ° C ile + 4 ° C'de muhafaza edilmek şartı ile ilgili.
Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi ambalajında taşıma içerir. Son tüketimden önce tüketiniz.
Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir.
Klasik beyaz peynir vakumlu ambalajlarda satışa sunulmaktadır. Dağılmayan ve küçük çaplı gözenekli yapısı bulunmaktadır.
1 kilogram klasik peynir için 8 kg süte ihtiyaç duyulmaktadır. Tamamen doğal üretilir ve bir kültür ilavesi içermez.
18 kg tenekelerde satışa sunulmaktadır. En az 90 gün olgunlaştırılarak piyasaya sürülmektedir.