Sofralarınıza Lezzet Katar
İçindekilerPastörize inek sütü, peynir mayası, tuz, kalsiyum klorür. Kuru maddede süt yağı oranı en az yüzde % 45, tuz oranı en çok % 6,5'dir. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P.No) ambalajın üzerindedir.
| 100 (g) için | |||||||
| Enerji | Yağ (g) | Doymuş Yağ (g) | Karbonhidrat (g) | Şeker (g) | Protein (g) | Tuz (g) | Kalsiyum (mg), | 
| (kJ / kcal)  1020/246  |  19,2 | 12,3 | 0,9 | 0,9 | 17,3 | 2,70 |  490 | 
Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.

+ 2 ° C ile + 4 ° C'de muhafaza edilmek şartı ile ilgili.

Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi ambalajında taşıma içerir. Son tüketimden önce tüketiniz.

 Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir.
  1 kg ürün için 5,5 lt. süte ihtiyaç duyulmaktadır. İsmini aldığı üretim şekli ile diğer peynirlerden ayrılmaktadır.
                                Sümer Mah. 2518 Sok. No: 7, Merkezefendi / Denizli
+90 258 371 22 33
Perakende: Saraylar Mh 468 Sokak No: 18 Merkezefendi / Denizli
t.: +90 532 159 19 57 f.: +90 258 263 25 41
Perakende 2: 2. Ticari Yol Cad. No: 13 Merkezefendi / Denizli