Sofralarınıza Lezzet Katar
İçindekilerYarım yağlı pastörize inek sütü, peynir kültürü, peynir mayası, tuz, kalsiyum klorür. Kuru maddede süt yağı oranı% -45. Tuz oranı en çok% 4,5. Üretim tarihi (URT) ve son tüketim tarihi (STT) ve Parti No'su (P. NO) ambalajın arkadaşlardedir.
100 (g) için | |||||||||
Enerji | Yağ (g) | Doymuş Yağ (g) | Trans Yağ (g) | Karbonhidrat (g) | Şeker (g) | Protein (g) | Tuz (g) | ||
(kJ / kcal) 773/186 | 13,9 | 8,9 | 0 | 0,9 | 0,9 | 14,3 | 2,1 |
Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir
.
+ 2 ° C ile + 4 ° C'de muhafaza edilmek şartı ile ilgili.
Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi ambalajında muhafaza edebilirsiniz. Son tüketimden önce tüketiniz.
Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir.
17 kg tenekelerde müşteriye sunulmaktadır. Tam Yağlı Beyaz Peynirlere göre daha az yağ oranı içermektedir.
Sümer Mah. 2518 Sok. No: 7, Merkezefendi / Denizli
+90 258 371 22 33
Perakende: Saraylar Mh 468 Sokak No: 18 Merkezefendi / Denizli
t.: +90 532 159 19 57 f.: +90 258 263 25 41
Perakende 2: 2. Ticari Yol Cad. No: 13 Merkezefendi / Denizli