Sofralarınıza Lezzet Katar
İçindekilerPastörize inek sütü, kalsiyum klorür, peynir mayası ve tuz. Kuru maddede süt yağı oranı en az E, tuz oranı en çok % 6,5. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P. No) ambalajın içindirdedir.
100 (g) için | |||||||||
Enerji | Yağ (g) | Doymuş Yağ (g) | Trans Yağ (g) | Karbonhidrat (g) | Şeker (g) | Protein (g) | Tuz (g) | ||
(kJ / kcal) 1031/249 | 21,0 | 13,5 | 0 | 0.8 | 0.8 | 14,1 | 2,4 |
Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.
.
+ 2 ° C ile + 4 ° C'de muhafaza edilmek şartı ile ilgili.
Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi ambalajında taşıma içerir. Son tüketimden önce tüketiniz.
Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir.
Pastörize inek sütünden üretilmektedir. Ortalama 5 kg sütten 1 kg beyaz peynir oluşmaktadır.
Sümer Mah. 2518 Sok. No: 7, Merkezefendi / Denizli
+90 258 371 22 33
Perakende: Saraylar Mh 468 Sokak No: 18 Merkezefendi / Denizli
t.: +90 532 159 19 57 f.: +90 258 263 25 41
Perakende 2: 2. Ticari Yol Cad. No: 13 Merkezefendi / Denizli