Sofralarınıza Lezzet Katar
İçindekilerPastörize inek sütü, marş yoğurt kültürü. Ağırlıkça% 7,2 süt proteini içerir. 100 gramında en az 8 gr. süt yağı içerir. Üretim tarihi (URT) ve son tüketim tarihi (STT) ve Parti No'su (P. NO) ana ambalajın içindirdedir.
100 (g) için | |||||||
Enerji | Yağ (g) | Doymuş Yağ (g) | Karbonhidrat (g) | Şeker (g) | Protein (g) | Tuz (g) | Kalsiyum (mg), |
(kJ / kcal) 458/110 | 8,2 | 5,4 | 1,9 | 1,9 | 7,2 | 0,0 | 210 |
Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.
+ 2 ° C ile + 4 ° C'de muhafaza edilmek şartı ile ilgili.
Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi ambalajında muhafaza edebilirsiniz. Son tüketimden önce tüketiniz.
Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir.
Süzme yoğurtlar doğaldır ve katkı maddesi içermemektedir. Önemli oranda kalsiyum, vitamin ve protein kaynağıdır.
Süzme yoğurtlar doğaldır ve katkı maddesi içermemektedir. Önemli oranda kalsiyum, vitamin ve protein kaynağıdır.
Süzme yoğurtlar doğaldır ve katkı maddesi içermemektedir. Önemli oranda kalsiyum, vitamin ve protein kaynağıdır.