Pastörize inek sütü, starter yoğurt kültürü. Ağırlıkça % 7,2 süt proteini içerir. 100 gramında en az 8 gr. süt yağı içerir. Üretim tarihi (URT) ve son tüketim tarihi (STT) ve Parti No'su (P. NO) ana ambalajın üzerindedir.
100 (g) için | |||||||
Enerji | Yağ (g) | Doymuş Yağ (g) | Karbonhidrat (g) | Şeker (g) | Protein (g) | Tuz (g) | Kalsiyum (mg), |
(kJ/kcal) 458/110 | 8,2 | 5,4 | 1,9 | 1,9 | 7,2 | 0,0 | 210 |
Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.
Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.
Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında ve kendi salamura suyu içinde muhafaza edilmelidir.
Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir.
Çam ve meşe odunlarıyla önceden ısıttığımız paslanmaz kazanlara yavaşca süt ilave ederek sütün içindeki kazeinin karamelize olarak yanık tadının ortaya çıkmasını sağlar.
Sümer Mah. 2518 Sok. No: 7, Merkezefendi / Denizli
+90 258 371 22 33
Perakende: Saraylar Mh 468 Sokak No: 18 Merkezefendi / Denizli
t.: +90 532 159 19 57 f.: +90 258 263 25 41
Perakende 2: 2. Ticari Yol Cad. No: 13 Merkezefendi / Denizli