Sofralarınıza Lezzet Katar
İçindekilerİçindekiler: Pastörize inek kreması, tuz, ağırlıkça % 80 süt yağı ve en çok % 2 tuz içerir. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P. No) ambalajın üzerindedir.
100 (g) için | ||||||||
Enerji | Yağ (g) | Doymuş Yağ (g) | Karbonhidrat (g) | Şeker (g) | Protein (g) | Tuz (g) | ||
(kJ / kcal) 2977/724 | 80,0 | 51,4 | 0,0 | 0,0 | 1,0 | 2,0 |
Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.
+ 2 ° C ile + 4 ° C'de muhafaza edilmek şartı ile ilgili.
Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi ambalajında taşıma içerir. Son tüketimden önce tüketiniz.
Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir.
Pastörize inek kremasının kültürsüz doğal fermentasyonu gerçekleştirmesi ve yayıklama işlemiyle elde edilir.
Kültürsüz tereyağ pastörize inek kremasından üretilmektedir. Kremalar en az 6 ay dinlendirilerek üretime alınırlar.
Sümer Mah. 2518 Sok. No: 7, Merkezefendi / Denizli
+90 258 371 22 33
Perakende: Saraylar Mh 468 Sokak No: 18 Merkezefendi / Denizli
t.: +90 532 159 19 57 f.: +90 258 263 25 41
Perakende 2: 2. Ticari Yol Cad. No: 13 Merkezefendi / Denizli