Tuzlu Tereyağı

Tuzlu Tereyağı

Sofralarınıza Lezzet Katar

İçindekiler

İçindekiler:  Pastörize inek kreması, tuz, ağırlıkça 80 süt yağı ve en çok % 2 tuz içerir. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P. No) ambalajın üzerindedir. 

100 (g) için
Enerji Yağ (g) Doymuş Yağ (g) Karbonhidrat (g) Şeker (g) Protein (g) Tuz (g)
(kJ / kcal)
2977/724
80,0 51,4 0,0 0,0 1,0 2,0

Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.

Buzdolabı

Son tüketimden önce tüketiniz.

+ 2 ° C ile + 4 ° C'de muhafaza edilmek şartı ile ilgili. 

saat

Ürünü Ambalajında Saklıdır.

Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi  ambalajında taşıma içerir. Son tüketimden önce tüketiniz.

ambalaj
dikkat

Alerjen Uyarısı

Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir. 

Gramajlar

Tuzlu Tereyağı / 500 Gr

Tuzlu Tereyağı / 500 Gr

Pastörize inek kremasının kültürsüz doğal fermentasyonu gerçekleştirmesi ve yayıklama işlemiyle elde edilir.

Tuzlu Tereyağı / 1000 Gr

Tuzlu Tereyağı / 1000 Gr

Kültürsüz tereyağ pastörize inek kremasından üretilmektedir. Kremalar en az 6 ay dinlendirilerek üretime alınırlar.