Sofralarınıza Lezzet Katar
İçindekilerİçindekiler: Pastörize inek kreması, tuz, ağırlıkça % 80 süt yağı ve en çok % 2 tuz içerir. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P. No) ambalajın üzerindedir.
100 (g) için | ||||||||
Enerji | Yağ (g) | Doymuş Yağ (g) | Karbonhidrat (g) | Şeker (g) | Protein (g) | Tuz (g) | ||
(kJ / kcal) 2977/724 | 80,0 | 51,4 | 0,0 | 0,0 | 1,0 | 2,0 |
Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.
+ 2 ° C ile + 4 ° C'de muhafaza edilmek şartı ile ilgili.
Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi ambalajında taşıma içerir. Son tüketimden önce tüketiniz.
Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir.
Tüm özelliğini basıldığı işkembeden alır. 5 kg ve alt gramajlarda kılıfı ile satışa sunulmaktadır.
Pastörize inek kremasının kültürsüz doğal fermentasyonu gerçekleştirmesi ve yayıklama işlemiyle elde edilir.
Tüm özelliğini basıldığı işkembeden alır. Kendine özgü olan kılıfı ile satışa sunulmaktadır
Özelliğini içine basıldığı bağırsaktan alır. Eskiden saklama koşullarına uygun olan yöntem günümüze kadar gelmiştir.