Trakya Eski Kaşar Peyniri

Trakya Eski Kaşar Peyniri

Sofralarınıza Lezzet Katar

İçindekiler

 

İçindekiler: Pastörize koyun, inek ve keçi sütü, peynir mayası, tuz. Kuru maddede süt yağı oranı en az 45, tuz oranı en çok % 4,5. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P. NO) ambalajın üzerindedir.

100 (g) için
Enerji Yağ (g) Kalsiyum (mg) Trans Yağ (g) Karbonhidrat (g) Şeker (g) Protein (g) Tuz (mg)
(kJ / kcal) 
1631/388
30,6 920 19,5 2,3 0,0 25,9 2,1

1Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.


Buzdolabı

Son tüketimden önce tüketiniz.

+ 2 ° C ile + 4 ° C'de muhafaza edilmek şartı ile ilgili. 

saat

Ürünü Ambalajında Saklıdır.

Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi  ambalajında taşıma içerir. Son tüketimden önce tüketiniz.

ambalaj
dikkat

Alerjen Uyarısı

Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir. 

Gramajlar

Vakumlu Trakya Eski Kaşar Peyniri

Vakumlu Trakya Eski Kaşar Peyniri

Keçi, koyun ve inek sütünden üretilmektedir. Dilimlenip vakumlanarak satışa sunulmaktadır.