Süzme Yoğurt

Süzme Yoğurt

Sofralarınıza Lezzet Katar

İçindekiler

Pastörize inek sütü, starter yoğurt kültürü. Ağırlıkça % 7,2 süt proteini içerir. 100 gramında en az 8 gr. süt yağı içerir. Üretim tarihi (URT) ve son tüketim tarihi (STT) ve Parti No'su (P. NO) ana ambalajın üzerindedir.

100 (g) için
Enerji Yağ (g) Doymuş Yağ (g) Karbonhidrat (g) Şeker (g) Protein (g) Tuz (g) Kalsiyum (mg),
(kJ/kcal)
458/110
8,2 5,4 1,9 1,9 7,2 0,0

210

Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.

Buzdolabı

Son tüketimden önce tüketiniz.

+ 2 ° C ile + 4 ° C'de muhafaza edilmek şartı ile ilgili. 

saat

Ürünü Ambalajında Saklıdır.

Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi  ambalajında muhafaza edebilirsiniz. Son tüketimden önce tüketiniz.

ambalaj
dikkat

Alerjen Uyarısı

Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir. 

Gramajlar

Süzme Yoğurt / 20 Kg

Süzme Yoğurt / 20 Kg

Kapalı sistem pastörize hattında pastörize edilip doğal yöntemlerle mayalanmaktadır.