İzmir Tulum Peyniri

İzmir Tulum Peyniri

Sofralarınıza Lezzet Katar

İçindekiler

Pastörize inek sütü, peynir mayası ve tuz.Kuru maddede süt yağı oranı en az 45, tuz oranı en çok % 5. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P. No) ambalajın üzerindedir. 

100 (g) için
Enerji Yağ (g) Doymuş Yağ (g) Karbonhidrat (g) Şeker (g) Protein (g) Tuz (g)
(kJ / kcal)
1311/316
25,5 16,3 0,0 0,0 21,6 2,8

Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.


Buzdolabı

Son tüketimden önce tüketiniz.

+ 2 ° C ile + 4 ° C'de muhafaza edilmek şartı ile ilgili. 

saat

Ürünü Ambalajında Saklıdır.

Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi  ambalajında taşıma içerir. Son tüketimden önce tüketiniz.

ambalaj
dikkat

Alerjen Uyarısı

Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir. 

Gramajlar

İzmir Tulum Peyniri / 500-600gr

İzmir Tulum Peyniri / 500-600gr

İnek Sütünden Üretilen Tulum peyniri en az 3 ay olgunlaştıralak piyasaya sürülmektedir.