Deri Tulum Peyniri

Deri Tulum Peyniri

Sofralarınıza Lezzet Katar

İçindekiler

 

İçindekiler: Pastörize inek sütü, peynir mayası, kalsiyum klorür, tuz. Kuru maddede süt yağı oranı en az %, tuz oranı en çok % 4,5. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P. NO) ambalajın üzerindedir.

100 (g) için
Enerji Yağ (g) Doymuş Yağ (g) Karbonhidrat (g) Şeker (g) Protein (g) Tuz (g)
(kJ / kcal)
1361/328
25,9 16,5 0,9 0,9 22,8 2,3

Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir

.

Gramajlar