Sofralarınıza Lezzet Katar
İçindekilerYarım yağlı pastörize inek sütü, peynir kültürü, peynir mayası, tuz, koruyucu (E202-Potasyum Sorbat), stabilizatör (Kalsiyum Klorür), emülsifiye edici tuzlar (E331-Sodyum Fosfat, E450-Di-and Poli Fosfat, E452-Poli Fosfat). Kuru maddede süt yağı oranı % 25-45, tuz oranı en çok % 4,5. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P. NO) ambalajın üzerindedir. Türk Gıda Kodeksi'ne uygun olarak üretilmiştir.
100 (g) için | ||||||||
Enerji | Yağ (g) | Doymuş Yağ (g) | Karbonhidrat (g) | Şeker (g) | Protein (g) | Tuz (g) | ||
(kJ / kcal) 1193/287 | 22,0 | 14,1 | 0,0 | 0,0 | 22,3 | 2,2 |
Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.
+ 2 ° C ile + 4 ° C'de muhafaza edilmek şartı ile ilgili.
Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi ambalajında taşıma içerir. Son tüketimden önce tüketiniz.
Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir.
Çeçil Peyniri protein ve kalsiyum açısından zengin bir içeriğe sahiptir. Yarım yağlı inek sütünden üretilmektedir.
Çeçil Peyniri kalsiyum ve protein açısından zengin bir içeriğe sahiptir. Yarım yağlı inek sütünden üretilmektedir.