Olgunlaştırılmış Klasik Peynir

Olgunlaştırılmış Klasik Peynir

Sofralarınıza Lezzet Katar

İçindekiler

Pastörize inek sütü, kalsiyum klorür, peynir mayası ve tuz. Kuru maddede süt yağı oranı en az E, tuz oranı en çok% 6,5. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P. No) ambalajın içindirdedir. 

100 (g) için
Enerji Yağ (g) Doymuş Yağ (g) Trans Yağ (g) Karbonhidrat (g) Şeker (g) Protein (g) Tuz (g)
(kJ / kcal)
1318/318
27,5 17,5 0 0,0 0,0 17,7 3,0

Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.

Buzdolabı

Son tüketimden önce tüketiniz.

+ 2 ° C ile + 4 ° C'de muhafaza edilmek şartı ile ilgili. 

saat

Ürünü Ambalajında Saklıdır.

Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi  ambalajında taşıma içerir. Son tüketimden önce tüketiniz.

ambalaj
dikkat

Alerjen Uyarısı

Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir. 

Gramajlar

Hisar Klasik Peynir / 19 Kg.

Hisar Klasik Peynir / 19 Kg.

19 kg tenekelerde satışa sunulmaktadır. En az 90 gün olgunlaştırılarak piyasaya sürülmektedir.