Hisar Bergama Tulum Peyniri

Hisar Bergama Tulum Peyniri

Sofralarınıza Lezzet Katar

İçindekiler

Pastörize inek sütü, kalsiyum klorür, peynir mayası ve tuz. Kuru maddede süt yağı oranı en az E, tuz oranı en çok %6,5. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P. No)  ambalajın üzerindedir. 

100 (g) için
Enerji Yağ(g) Doymuş Yağ(g) Trans Yağ (g) Karbonhidrat (g) Şeker (g) Protein (g) Tuz (g)
(kJ/kcal)
1311/316
25,5 16,3 0 0,0 0,0 21,6 4,3

Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir

.

Buzdolabı

Son tüketim tarihinden önce tüketiniz.

Son tüketim tarihi, üretim tarihinden itibaren +2°C ile +4°C'de muhafaza edilmek şartı ile belirlenmiştir. 

saat

Ürünü Ambalajında Saklayınız.

Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi  ambalajında muhafaza edebilirsiniz. Son tüketimden önce tüketiniz.

ambalaj
dikkat

Alerjen Uyarısı

Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir. 

Gramajlar

Kalıp Bergama Tulum Peyniri

Kalıp Bergama Tulum Peyniri

Tulum Peyniri yüzde yüz paslanmaz otomatik dilimleme makinesi ile dilimlenerek piyasaya sunulmaktadır.