Pastörize inek sütü, starter yoğurt kültürü. Ağırlıkça % 7,2 süt proteini içerir. 100 gramında en az 8 gr. süt yağı içerir. Üretim tarihi (URT) ve son tüketim tarihi (STT) ve Parti No'su (P. NO) ana ambalajın üzerindedir.
100 (g) için | |||||||
Enerji | Yağ (g) | Doymuş Yağ (g) | Karbonhidrat (g) | Şeker (g) | Protein (g) | Tuz (g) | Kalsiyum (mg), |
(kJ/kcal) 458/110 | 8,2 | 5,4 | 1,9 | 1,9 | 7,2 | 0,0 | 210 |
Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.
Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.
Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında ve kendi salamura suyu içinde muhafaza edilmelidir.
Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir.
Çam ve meşe odunlarıyla önceden ısıttığımız paslanmaz kazanlara yavaşca süt ilave ederek sütün içindeki kazeinin karamelize olarak yanık tadının ortaya çıkmasını sağlar.
Sümer Mh. 2518 SK. No. 7 Merkezefendi - DENİZLİ
t.: +90 258 371 22 33 f.: +90 258 264 75 61
Perakende: Saraylar Mh Yağ Hali No:17 Merkezefendi - DENİZLİ
t.: +90 258 261 44 75 f.: +90 258 263 25 41