Sofralarınıza Lezzet Katar
İçindekilerPastörize inek sütü, kalsiyum klorür, peynir mayası ve tuz. Kuru maddede süt yağı oranı en az E, tuz oranı en çok %6,5. Üretim tarihi (URT), son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası (P. No) ambalajın üzerindedir.
100 (g) için | |||||||||
Enerji | Yağ(g) | Doymuş Yağ(g) | Trans Yağ (g) | Karbonhidrat (g) | Şeker (g) | Protein (g) | Tuz (g) | ||
(kJ/kcal) 1311/316 | 25,5 | 16,3 | 0 | 0,0 | 0,0 | 21,6 | 4,3 |
Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir
.
Son tüketim tarihi, üretim tarihinden itibaren +2°C ile +4°C'de muhafaza edilmek şartı ile belirlenmiştir.
Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi ambalajında muhafaza edebilirsiniz. Son tüketimden önce tüketiniz.
Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir.
Tulum Peyniri yüzde yüz paslanmaz otomatik dilimleme makinesi ile dilimlenerek piyasaya sunulmaktadır.
Sümer Mh. 2518 SK. No. 7 Merkezefendi - DENİZLİ
t.: +90 258 371 22 33 f.: +90 258 264 75 61
Perakende: Saraylar Mh Yağ Hali No:17 Merkezefendi - DENİZLİ
t.: +90 258 261 44 75 f.: +90 258 263 25 41