Sofralarınıza Lezzet Katar
İçindekilerPastörize inek sütü, starter yoğurt kültürü. Ağırlıkça % 7,2 süt proteini içerir. 100 gramında en az 8 gr. süt yağı içerir. Üretim tarihi (URT) ve son tüketim tarihi (STT) ve Parti No'su (P. NO) ana ambalajın üzerindedir.
100 (g) için | |||||||
Enerji | Yağ (g) | Doymuş Yağ (g) | Karbonhidrat (g) | Şeker (g) | Protein (g) | Tuz (g) | Kalsiyum (mg), |
(kJ/kcal) 458/110 | 8,2 | 5,4 | 1,9 | 1,9 | 7,2 | 0,0 | 210 |
Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.
+ 2 ° C ile + 4 ° C'de muhafaza edilmek şartı ile ilgili.
Sofraya yenilecek kadar alınabilir sonra peynirin kalan kısmı kendi ambalajında muhafaza edebilirsiniz. Son tüketimden önce tüketiniz.
Süt ve süt ürünleri (laktoz) içerir.
Kapalı sistem pastörize hattında pastörize edilip doğal yöntemlerle mayalanmaktadır.